lauantai 18. kesäkuuta 2011

halusin nähdä sinun huoneesi, nähdä sinun maailmasi

kuva: weheartit

Elämä olis aika tylsää yksin. Ei sillä, etteikö tekemistä löytyisi, mutta jossain vaiheessa se, että purat tunteitasi vain itsellesi kävisi ikäväksi. Ihminen on kuitenkin luotu sitomaan sosiaalisia suhteita, vaikka sitä ei aina uskoisikaan kanssaihmisten käytöksen sekä teknologisoituneen ympäristömme vuoksi.

Uusiin ihmisiin tutustuminen on jännää varsinkin, jos toisesta ei tiedä mitään. Itse tutustun parhaiten ihmisiin puhumisen lisäksi näkemällä heidän huoneensa. Se, miten taulut on aseteltu, minkä värisiä huonekaluja heillä on tai onko huoneessa kasveja voi kertoa enemmän ihmisestä kuin sitä luulisi. Ihmisten mieltymykset, heidän elämän tilanteensa, kaikki näkyy yhdessä tilassa. Siksi on pelottavaa, ainakin minulle, kutsua ihmisiä huoneeseeni, minun maailmaani. Yleensä se on jonkinlainen taitekohta kaverisuhteissa: päästät ihmisen yhä lähemmäksi itseäsi. 

Oletteko muuten huomanneet, että tavalliset asiat tuntuvat erilaisilta ja hauskemmilta kun niitä tekee yhdessä ihmisen kanssa, josta välittää, ehkä jopa rakastaa. Niiden ihmisten kanssa hampaiden harjaus tai tiskikoneen täyttö ei koskaan tunnu tylsältä. 

Tulipa outo postaus. Taas vaihteeksi... Sori ^^ <3

Onko kellään muulla tällasta päähänpinttymää omasta huoneesta vai oonko se vaan minä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti