sunnuntai 21. elokuuta 2011

for those who wait for sunday to be monday
Miten ihanan turha sunnuntai voikaan olla. Tänään oli just sellanen perus sunnuntai: pientä darran poikasta, ei mitään tekemistä ja tv:stä tuli katottua "vahingossa" gossip girliä. Rakkauteni Sian Sunday-kappale kuvaa liian usein mun ajatuksia tästä kyseisestä viikonpäivästä: 

yeah, it will be ok
do nothing today

Ulkona kävin vain ulkoiluttamassa Fannifanzaron ja poimimassa omppuja. Sieltä omenapuusta näkee maailmaa ihan eri tavalla. 

Illalla sitten jotenkin  maagisesti päädyin ihan vahingossa tietokoneelle, muka katsomaan huomisen säätä ja koepäiviä. Loppujen lopuksi istuskelin muutaman tuntisen keittiönpöydän ääressä ja selasin mm. asoksen, nelly.com:in ja romwen laukku ja kenkä tarjontaa. Nimittäin ihan oikeasti tarvitsen syksyksi kunnon vettä ja viimaa pitävät kengät. Iän (niin huima kun se nyt onkin) myötä sitä on kasvanut sellainen itsesuojeluvaisto, että valitsee käytännöllisyyden tyylinkin uhalla. Ja mitä niihin laukkuihin tulee... Kai sitä ihminen saa omistaa muutaman ylimääräsen. Ja niille, jotka tietävät, että omistan liikaa laukkuja on puollustuksekseni todettava, että suurin osa niistä on hankittu kirppiksiltä hintaan 1 e.

Tottakai sieltä sitten löytyi seuraavat "mun on pakkopakko saada noi":t;
 Maiharit on tällä hetkellä melkeen ykkös vaihtoehtona syksyn ja talven kengiksi ja sellaset löyty ellokselta alle 40 euron hintaan. Laukun bongasin romwesta ja rakastuin heti. Olisin tilannut kyseisen kaunokaisen heti, ellei sen hinta (57.99 e) olisi tämänhetkiseen rahatilanteeseen nähden tolkuttoman kallis, ja jos tarvetta sille olisi ollut ( tässä on jätettävä henkinen tarve valitettavasti pois). 
Loppuilta meni siis palkkapäivää odotellessa ja materiasta haaveillessa.

Huhhuh, nyt nukkumaan että huominen tulis nopeammin. Koulu vois kyllä jäädä, mutta kultaa on ikävä.

Toivottavasti teillä oli ihana viikonloppu!2 kommenttia:

  1. ei tsiisus en oo kyl oudompaa musavideoo edes sialta nähny :DD ps. mun maiharit makso 25€ >:)

    VastaaPoista
  2. joo en mäkään. :D ihmettelin ite samaaa. :P ja tiiän, siks koitanki ettii niitä halvemmalla ku tolla melkeen 40....

    VastaaPoista