keskiviikko 31. elokuuta 2011

Tunnustukseni

Sain tässä taannoin "tunnustuksen" mialta ( kiitos mia! <3 :), joten päätin nyt siihen vastata. Lähipäivinä on ollu niin sateista, että kun en keksinyt mitään hauskaa kirjotettavaa, en viitsinyt latistaa päiviänne enempää. Hyi, ostakaa joku mulle kumisaappaat! :D


Eli tosiaan tunnustuksen idea on:

  • kiittää henkilöä jolta tunnustuksen sait
  • tehdä tunnustukseen liittyen postaus
  • vastata alla oleviin kysymyksiin
  • jakaa tunnustus eteenpäin

Suosikkiväri?

Hmm, se riippuu ihan siitä missä väri esiintyy. Tykkään tosi paljon lämpimistä väreistä, kuten punasesta ja ruskeasta. Kirkkaat värit on ihania ja valkosesta tykkään sisustuksessa. Liian vaikee kysymys. Kaikissa on puolensa. Jos nyt aseella uhaten joku kysyis yhtä lemppari väriä niin ehkä valkoinen nousis ylitse muiden.

Suosikkieläin?

Suosikkieläin on ehdottomasti koira! En väitä, etteikö muutkin eläimet vois olla ihania, mutta jotenkin koirat osallistuu arkeen ihan eri tavalla kuin muut. Niiden "ilmeitä" oppii tunnistamaan ja niiden kanssa voi käydä sanatonta keskustelua. Ja mikä parasta: ne rakastaa ilman mitään ehtoja. 

( kuka nyt ei rakastuis tollaseen pyörivään palloon )
Suosikkinumero?

Ööö. En mä oikeen koskaan oo miettiny. 8 on aika kiva, se on jotenkin niin harmoninen. Toisaalta se edustaa sitä keskinkertasuutta jota koulussa ja muussakin elämässä koen olevani. Mutta numerona 8.

Suosikkijuoma (alkoholiton)?

Täytyy sanoa, että vesi. Ensinnäkin se on oikeastaan ainut juoma mistä jano lähtee kunnolla ja vesi on hyväks keholle ja varsinkin iholle. Ja se on hyvää (ainakin meidän hanasta tuleva :P ).

Facebook vai twitter?

Koska mulla ei twitteriä ole niin facebook. Tällähetkellä. Voihan se olla, että ens viikolla on tosi in olla twitterissä ja facebook on muisto vain. 

Intohimosi?

Musiikki, ehdottomasti. Ei sitä pysty edes selittämään. 


Saada vai antaa lahja?

Molemmat. Tykkään antaa lahjoja ja saada ihmiset iloselle tuulelle, mutta oon mä sen verran itsekäs, että on se mukava olla myös saajana.

Suosikkikuvio?

Tän kanssa on vähän sama juttu kun lempivärin: se riippuu ihan siitä missä kyseinen kuvio on. Vanhanaikaisten tapettien kuviot on mun mielestä nättejä.

Suosikkiviikonpäivä?

Perjantai tai lauantai. Perjantai ilta ja lauantai aamu. Illalla voi tehdä mitä huvittaa ja aamulla saa nukkua pitkään, eikä tarvii alkaa vielä stressaamaan tulevaa viikkoa.

Suosikkikukka?

Ei oikeestaan oo vaan yhtä. Tykkään ruusuista, koska ne saa olon tuntumaan tärkeäksi, kieloista, koska ne tuoksuu niin hyvältä, orkideoista, koska ne on kauniita. Jokaisella kukalla on oikeestaan joku merkitys ja sen takia en oikeen osaa päättää... No ehkä se ruusu on sellanen. Kiva.Tunnustuksen saavat kaikki! ;) Lähinnä sen takia, että kaikki seuraamani bloggaajat ovat tän jo tehneet. 
Ihanaa syksyn alkua kaikille! Ostakaa ne kumisaappaat ja pukekaa lämmintä päälle! Kauneuden eteen ei pidä palella. :)) <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti