sunnuntai 11. syyskuuta 2011

yhdeksäntoistavee


Viikonloppu on mennyt hujauksessa ohi. Lauantaina vietettiin perinteisiä synttäreitä kera sukulaisten ja poikakaverin. Tuli ihan lapsi olo, kun kynttilöitä joutui puhaltelemaan. En tiedä miksi, mutta mulla aina tulee ihan älyttömän hyvä olo, kun keräännytään sukulaisten kanssa jonnekkin. Joten tyypit, lastensynttäreissä ei oo mitään pahaa! :P
Sain kummeilta lahjaksi Mádaran kasvonhoitosetin, huulirasvan ja vartalovoin. Oon pitkään kaivannu jonkinlaista kasvojenhoitohommelia, joka ei sais mun ihoa näyttämään siltä kuin sitä olis hangattu hiekkapaperilla. Iho on sen verran herkkä, että en oikein voi käyttää muuta kuin saippuaa tai mietoja "pesuaineita" ja aqualan L:ää. Nyt sitten testissä tuo Mádara, toivottavasti se sopis. Ainakin nettisivulla mainostetaan ihonhoitosarja olevan tehokkaita ja täysin ekologisia. Mm. myös Gwyneth Paltrow on suositellut kyseistä sarjaa. Ajattelin myöhemmin sitten tehdä postauksen siitä, miten tuotesarja on toiminut. :)

Sitten lopuksi vielä tällasia randomkuvia. H&M-kuvasto ei tiennyt mitään hyvää, ja nyt olis 60 euron edestä tavaraa mitä himoitsisin kotiin. Puhumattakaan syksy/talvi kengistä ja takista. Trendissäkin oli vaikka mitä kivaa. Kannattaa lukea. ;)
 
Viimeisenä voisin esitellä tän viikonlopun soitetuimman levyni, joka on Red Hot Chili Peppersin I'm with you-albumi. Onhan se sitä perus RHCP:tä, mutta joku siinä vieläkin jaksaa viehättää. 
Hyvää alkavaa viikkoa! <3

3 kommenttia: