torstai 14. huhtikuuta 2011

blood, sweat and tearsOonko se vaan minä, vai onko jollain muullakin paineita päästä kesäkuntoon? Ensin ajattelee, että "Jes! Kesä, lämmin, shortsit" ja sitten tulee se "bikinit? kuntosali? dietit?". Sitä koittaa tehdä itsestään täydellisen muutamassa kuukaudessa, vaikka se ei ole koko viime vuoden aikana onnistunut. Eikä tule onnistumaan, kuten jokainen tajuaa, mutta aina sitä pitää stressata ja yrittää. Ketä varten me sitten oikeesti huhkitaan ja näännytetään itseämme? Toisaalta ittemme: onhan se mukavaa tuntea itsensä kauniiksi niissä uusissa bikineissä, toisaalta näyttääksemme siltä, kuin hm:n malli niissä samaisissa bikineissä, jotka ostit. Ja sitten on se ainainen huolenaihe: mitä ne poitsut ajattelee? Mä voin kertoa salaisuuden. Kaikki niistä ei tykkää tikku-ukoista. Mikä erottaa naisen ja miehen? Muodot. Miksi me halutaan sitten saada itsemme mahdollisimman muodottomaksi ja maskuliinisen näköisiksi? Mutta vaikka mitä tekis, se ajatus takaraivossa on ja pysyy: "pakko pudottaa".
 Tänään oli ihan pakko tehdä se, mitä en oo saanu tehtyä n. 2 viikkoon: kävin pitkässä suihkussa, piirsin naamani ja pähkäilin vaatteet päälle ( korut, housut + panta hm, paita ginatricot, vyö veromoda, balleriinat indiska, kynsilakka seppälä, laukku kirppikseltä) Lisäksi sen kunniaksi, että viikonlopuksi on luvattu +15 astetta(!!!!!) uhmasin bikineitä ja söin pakasteesta mansikoita ja jätskiä, nami!
 

Hyvää kevättä!!! <3


7 kommenttia:

  1. EI saakeli! Toi alku teksti on kyl niin totta! :D Samat ajatukset pyörii päässä ja tosi rasittavaa muutenki stressata tommosta!

    VastaaPoista
  2. ja siis on myös paineita.. jäi edellisestä kommentista poijes!

    VastaaPoista
  3. minéa: niimpä, ja ihan turhaan. :D vois tänä vuonna ottaa tavotteeksi stressittömän kevään/kesän. :P äläkä sä ota paineita. :))

    VastaaPoista