lauantai 16. huhtikuuta 2011

my addiction

Aattelin jakaa teijän kanssa mun häpeällisen addiktioni: kengät. Puolustukseks pitää sanoa, että oon nähny monia, joilla näitä on enemmänkin. Eli tässä pikkusen kuvia:

 Zara
 H&M
Nelly.com
 Joku marketti (?)
 H&M
 DinSko
 Nelly.com
 Indiska
 Seppälä
 H&M
H&M

Ylhäällä siis näkyy suurin osa kengistä, jotka on käytössä enemmän tai vähemmän (sori toi kuvien laatu ja kenkien likaisuus :). 
Tänään oli vähän väsynyt päivä, mutta ilma pelasti. Aurinko paisto ja meikäläinen pyöräili metsätietä. Ah, kevät. Toissapäivänä kävin kirppiksellä (taas) ja jotenkin päädyin myös hm:n alennusmyynteihin. Ale-vaatteita ei tarttunu mukaan, mutta sain vedettyä yli muutaman tuotteen mun loputtomalta "tarvitsen"-listalta. Toivottavasti tykkäätte kuvista, koska niitä tulee nyt lisää ;) Olkinen kirjekuorilaukku ja shortsit toi kesän mun vaatekaappiin.
 H&M
 H&M
 H&M
Citymarket
 Karisma kirppis
Karisma kirppis

Ostoksia tehdessä on huomannu, että aina on jotain mitä tarvii, ja ei koskaan voi olla tyytyväinen. Eli kuten varmaan monilla tytöillä, mulla on sen takia viha-rakkaussuhde shoppailuun ja yleensäkkin osteluun. Joskus sitä pitäis tyytyä vähän vähempään ja koittaa nauttia siitä, mitä itellä jo on. Varmaan kaikilla tulee korvista ulos tällanen pohdinta, mutta mun mielestä asioista ei  kuitenkaan puhuta niin paljon ku tarvitsis. Toinen asia joka mua inhottaa on se, että ihmisten pitää koko ajan olla niin vahvoja. Joskus on ok avautua jollekkin ja sanoa, että kaikki ei nyt oo ok. Muistakaa ihmiset, että puhuminen kannattaa aina. 
Ja aika randomin pohdinnan jälkeen mä suljen koneen ja lähen nukkumaan, että huomenna tulis vähän järkevämpi postaus. 


I love u all <3 :D

2 kommenttia:

  1. ihana toi kirpparilta ostettu laukku! ^^

    VastaaPoista
  2. kiitos heidi! :) mäkin tykkään. täydellinen rantalaukku kesäks. ^^

    VastaaPoista