sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

en halua kasvaa aikuiseksi

kuva: weheartit.com
Istuttiin eilen illalla poikaystävän kanssa autossa ja kateltiin tähtitaivasta ( joo mä tiedän, aika kliseistä... ). Jostain syystä meijän keskustelu meni siihen, että me mietittiin miten paljon helpompaa kaikki oli kun oltiin pikkusia naperoita. Sillon tuuli oli tuulta, ja sen syntyä ja tarkotusta ei pahemmin mietitty. Good old times, sanon minä. Jotenkin vähän haikeeta miettiä, että sitä alkaa vanheta ja aikuistua. Tieto lisää tuskaa ja ajatelkaa, se vasta alkaa!
No, pohdiskelusta sitten vähän etäisyyttä otin tänään kun kattelin hm:n sivuja. Tänään yskänlääkettä hakiessa sitä huomasi, että kevät on ehtiny jo yllättävänkin pitkälle. Ja mitä se tarkottaa: kevät/kesä shoppailua ja inspistelyä nettisivuilla!<3 Jotenkin elämä tuntuu heti valosammalta kun tietää, että muutaman viikon päästä sitä saattaa hillua ulkona t-paidalla.

Tässä olis nyt hankintalistaan lisätyt: hattu, kengät, sormus ja lasit hm, mekko (johon oon älyttömän rakastunu) monkilta. Lisäks metsästyksessä on vintage tyyppiset korkeevyötäröiset farkkushortsit. Helpommin sanottu kuin tehty. Kirppareille sitten vaan, jos sieltä löytyis sopivat housut tuunaukseen.
Huomenna luultavasti pitkästä aikaa koulua, jos olo sallii. Ainakin polttelis lähteä tonne ulos kun on niin hyvä ilma.
Hyvää kesän odotusta! <3 ;)

2 kommenttia:

  1. Meinasin painaa "tykkää", mut ei tässä ollukaan sellasta kohtaa. :D

    VastaaPoista
  2. Nice collage!!! Kisses from México!=)
    http://modacapital.blogspot.com

    VastaaPoista