tiistai 12. huhtikuuta 2011

vöyyyy

Eli meet my dogi, uskollinen, ylisöpö seuralaiseni ja takuuvarma tähteidensyöjä Fanni. Sillä on ollu vähän rankkaa nyt kun mä oon ollu tän puoltoista viikkoa sen kans 24h. Ei oo saanu nukuttua kunnolla raukka. Mut on se sit toisaalta nauttinukkin, kun se on saanu kurkku viipaleita sit kun en ite enää jaksa syödä.
Tänään päivystyksessä käydessä iskä suostu heittää mut kaupalle ja kävin ostaa uusimman Trendin, että olis jotain tekemistä ja kuin tilauksesta lehdessä on iiiso hius-ekstra. Tätä oon odottanu kyllä, koska omien kotivärjäysten ja epäonnistuneiden kokeilujen jälkeen pieni apu olis tarpeen. Kolumneista ehin lukea Maria Vietolan kirjottaman jutun Ämpäri päässä. Sai miettimään vähän sitä, miten ite on vihdoin löytäny sen "oman tyylin". Mun mielestä tyyli kertoo susta aika paljon ihmisenä ja yleensä kaupassa tulee sanottua, että "toi näyttää ihan sulta". Ja pitää muistaa, että se "yksinkertanen" tyylikin on tyyli. Jotkut pitää sitä tylsänä, mut on syy, miks tietyt ihmiset pukeutuu pelkkiin hm:n perusvaatteisiin. Eli annetaan ihmisten olla ja annetaan niiden pukeutua miten ne haluaa. :)
No, koska aikaa on tässä kipeenä ollessa, ajattelin että esittelisin kaks tän hetken lemppari meikkiä ja kaks kevään lemppari juttua. Hinta-laatusuhde on muuten molemmissa meikeissä kohdallaan, eli taloudellisesti niiden ostaminen ei paljoo horjuttanut.


 Kuvassa toi Lumenen Wild Rose-huulipuna näyttää oranssilta, mut oikeesti se on punanen (sävy on 125 seduction). Jos ei omista aurinkopuuteria kannattaa kokeilla tota Rimmelin  natural bronzeria. Tykkään tooosi paljon. Alemmissa kuvissa sitten kaks kevään ehdotonta lemppari vaatetta/asustetta: hm:n garden collectionin takki ja seppälän tennarit.


 Tää postaus onkin näköjään täynnä kuvia ja aika vähän tekstiä, mut halusin jakaa nää asiat. Muistakaa ihmiset ajatella positiivisesti ja nauttia keväästä!!! <3

Ps. Koitin nostaa omaa kevätfiilistäni mansikkasmoothiella. Kannattaa kokeilla!



7 kommenttia:

  1. mä rakastan sun kenkiä. Mä varotan, et saatan ostaa samanlaiset, kun converset on _hieman_ puhki :D

    VastaaPoista
  2. mäkin rakastan niitä, ja muutenkin kenkiä LIIKAA! :D ja hyvän maku jos ostat ;) varotan et ne ei välttämättä oo kaikista kestävin vaihtoehto, mut eiköhän ne yhen kesän kestä. :D

    VastaaPoista
  3. Oioi, ihanat noi kengät! Ja toi sun takki on edelleenkin sellanen asia, mistä oon kateellinen sulle!! :D (jos toi siis on se takki, mikä sulla oli syksyllä :))
    Onks toi huulipuna siis semmonen tummanpunanen? :)

    VastaaPoista
  4. oj tack ;) ja joo, kesät/syksyt paljon käytössä ollu takki. :D sitä kauan metsästettiinki! ja huulipuna on...punanen. Sellanen normi kirkkaanpunanen. :D

    VastaaPoista
  5. I love your blog... i´m Followe you!
    If you want please visit my blog too! ;)

    Kisses and hugs from México City!! ajúa!! =)
    http://modacapital.blogspot.com

    VastaaPoista